Voor een groot en druk restaurant met mediterraanse keuken in Amsterdam Zuid zijn wij op zoek naar een Chef de Partie
Schitterend aan het water gelegen restaurant met ‘beach vibe’ – Vanwege de grootte van het restaurant zijn er twee volledig ingerichte keukens waarvan één open beide voorzien van alle benodigde apparatuur – Keukenteam van acht fulltime koks op piekdagen aangevuld met ambulant koks – Het restaurant heeft 100 zitplaatsen en 250 op de verschillende terrassen – Zeven dagen per week geopend voor lunch en diner – Vierdaagse werkweek – Weekend vrij rouleert – Reiskostenvergoeding – Budget voor functie gerelateerde opleidingen en/of cursussen – Jaarcontract
Bruto salaris maximaal €3000,00
Functie eisen: Allround vakman/vakvrouw – Afgeronde opleiding of aantoonbare ervaring – Passie voor koken – Bekend met zowel klassieke als moderne kooktechnieken – Oog voor detail – Creatief – Positieve houding – Stressbestendig – Goede samenwerking met de bediening – Sociaal vaardig – Communicatief sterk – Bekend met Sociale Hygiëne en HACCP
Wil jij aan de slag als Chef de Partie bij dit groots opgezette, drukke, hippe en schitterend aan het water gelegen restaurant en ben je op korte termijn beschikbaar voor een kennismaking ? Reageer dan via onderstaande link