Voor een groot en nieuw luxe restaurant met Franse-Mediterrane keuken in Naarden zijn wij op zoek naar een Keuken Chef die samen met de collega Keuken Chef en drie souschefs onder de vleugels van de Executive Chef leiding geeft aan de dagelijkse operatie
Zeer groot en nieuw restaurant – Volledig nieuwe keuken van het merk Rosval die is voorzien van alle benodigde apparatuur – Keukenteam van 15 koks – Het restaurant is zeven dagen per week geopend voor uitsluitend diner – Het restaurant heeft 500 zitplaatsen binnen en 100 zitplaatsen op het terras – Ondanks het volume wordt er op niveau gekookt en gewerkt – Vijfdaagse werkweek – Reiskosten vergoeding – Dertiende maand – Jaarcontract
Bruto salaris maximaal: €6000,00
Functie eisen: Vakman/vakvrouw – Nederlands sprekend – Afgeronde vakopleiding – Ervaring in grote zaken – Op niveau kunnen koken – Organisatorisch ijzersterk – Sociaal vaardig – Creatief (zowel oplossingsgericht als binnen het vakgebied) – Stressbestendig – People’s Manager – Evenwichtige persoonlijkheid – Natuurlijk leiderschap – Uitstekende product~ en warenkennis – Communicatief vaardig – Kennis van functie gerelateerde administratieve zaken – Contact met leveranciers – Teamspeler en Teambuilder – Sociale Hygiëne – HACCP
Wordt jij de nieuwe Keuken Chef van dit prachtige nieuwe restaurant ? Ben je op korte termijn beschikbaar voor een kennismaking ? Reageer dan via onderstaande link