Voor een horeca bedrijf met twee grote restaurants in Amsterdam en een hotel in Abcoude zijn wij op zoek naar een Event Chef.
De twee locaties waar jij komt te werken zijn een groot bedrijf in het centrum van Amsterdam en een prachtig boutique hotel in Abcoude; beide locaties hebben een chique uitstraling en er wordt op een mooi niveau gekookt – Uitstekend ingerichte keukens voorzien van alle benodigde apparatuur – Beide locaties hebben de beschikking over een aantal zalen – Alle partijen zijn van te voren tot in detail gepland en voorafgaand zijn er sheet~meetings – Vierdaagse werkweek – Weekend meestal vrij – Reiskosten vergoeding – Jaarcontract
Bruto salaris €3200,00 – €3600,00
Functie eisen: Vakman/Vakvrouw – Afgeronde vakopleiding – Ervaring in Banqueting is een pré – Organisatorisch sterk – Communicatief vaardig – Goede product~ en warenkennis – Oog voor detail – Accuraat – Collegiaal – Leiding geven op een rustige en stimulerende wijze – Kosten calculatie – Planning – Contact met leveranciers – Hands on mentaliteit – Stressbestendig – Sociale Hygiëne – HACCP
Ben jij de nieuwe Event Chef van deze drukke organisatie? Vind je het leuk om op twee verschillende locaties verantwoordelijk te zijn voor alle events en ben je op korte termijn beschikbaar voor een kennismaking? Reageer dan via onderstaande link