Voor een druk restaurant aan de rand van Haarlem prachtig aan het bos gelegen zijn wij op zoek naar een Sous Chef
Uitstekend ingerichte keuken voorzien van alle benodigde apparatuur – Keukenteam bestaand uit zeven koks plus twee afwassers – Het restaurant heeft 70 zitplaatsen binnen en 80 zitplaatsen op het terras daarnaast zijn er twee zalen die wekelijks geboekt worden voor recepties, feesten en partijen – Het restaurant is zeven dagen per week geopend voor lunch en diner – Vierdaagse werkweek – Reiskosten vergoeding – Jaarcontract
Bruto salaris: €3300,00
Functie eisen: Vakman / Vakvrouw – Afgeronde koksopleiding of aantoonbare ervaring – Gepassioneerd en gedreven – Bekend met zowel klassieke als moderne kooktechnieken – Positief ingesteld – Creatief – Communicatief vaardig – Organisatorisch sterk – Stressbestendig – Collegiaal – Leergierig – Leiding geven op respectvolle wijze – Interesse in wijn~spijs combinaties – Bekendheid met de bij de functie behorende administratieve zaken en taken – Sociale Hygiëne – HACCP
Ben jij de nieuwe Sous Chef die ons team compleet maakt en ben je op korte termijn beschikbaar voor een kennismaking? Reageer dan via onderstaande link