Voor een specialiteiten restaurant in het centrum van Zutphen zijn wij op zoek naar een Sous Chef
Prachtig restaurant met schitterende tuin middenin het oude centrum van Zutphen – Open keuken voorzien van alle benodigde apparatuur – Het restaurant is op maandagen gesloten; op donderdag, vrijdag en zaterdag geopend voor lunch en diner ; zondag, dinsdag en woensdag is er alleen diner – Het restaurant heeft 50 zitplaatsen en een schitterende terrastuin met 45 zitplaatsen – Keukenteam van drie koks plus een afwasser – Alles huisgemaakt – Vierdaagse werkweek – Altijd twee aaneengesloten vrije dagen – Reiskostenvergoeding Gratis parkeren op loopafstand – Jaarcontract
Bruto salaris €2700,00 – €3000,00
Functie eisen: Vakman/vakvrouw – Afgeronde koksopleiding of aantoonbare ervaring – Goede product en warenkennis – Collegiaal – Harde werker – Sociaal – Organisatorisch sterk – Passie voor koken – Creatief – Communicatief vaardig – Bekend met Sociale Hygiëne en HACCP
Ben jij de nieuwe Souschef van deze drukke zaak en ben je op korte termijn beschikbaar voor een kennismaking? Reageer dan via onderstaande link