Souschef – Amsterdam Zuid

Voor een groot en druk restaurant met Mediterrane keuken in Amsterdam Zuid zijn wij op zoek naar een ervaren Souschef die samen met de Chef Kok zorgt voor de dagelijkse leiding en het bewaken van de kwaliteit

Schitterend aan het water gelegen restaurant met ‘beach vibe’ – Vanwege de grootte van het restaurant zijn er twee volledig ingerichte keukens waarvan één open – Beide keukens zijn voorzien van alle benodigde apparatuur – Keukenteam van acht fulltime koks op piekdagen standaard aangevuld met ambulant koks – Het restaurant heeft 100 zitplaatsen en 250 op de verschillende terrassen – Het restaurant kan worden gereserveerd voor een event – Zeven dagen per week geopend voor lunch en diner – Vierdaagse werkweek – In het hoogseizoen kan het zijn dat er een enkele keer een vijfdaagse werkweek is – Weekend vrij rouleert – Reiskostenvergoeding – Budget voor functie gerelateerde opleidingen en/of cursussen – Jaarcontract dat overgaat in een vast dienstverband

Bruto salaris maximaal €3500,00

Functie eisen: Allround vakman/vakvrouw – Afgeronde vakopleiding of aantoonbare ervaring – Passie voor koken – Bekend met zowel klassieke als moderne kooktechnieken – Leiding geven op een rustige en pro~actieve wijze – Organisatorisch ijzersterk – Goede product~ en warenkennis – Kennis van alle functie gerelateerde administratieve zaken – Contact met leveranciers – Oog voor detail – Creatief – Positieve houding – Stressbestendig – Goede samenwerking met de bediening – Sociaal vaardig – Communicatief vaardig – Bekend met Sociale Hygiëne en HACCP

Ben jij de nieuwe Souschef van dit groots opgezette, drukke, hippe en schitterend aan het water gelegen restaurant en ben je op korte termijn beschikbaar voor een kennismakingsgesprek met de Chef Kok? Reageer dan via onderstaande link

Posted in vacatures
Recente vacatures
Zoek vacature