Voor een nieuw restaurant met Franse-Mediterrane keuken in Naarden dat medio juni haar deuren opent zijn wij op zoek naar een Souschef
Zeer groot nieuw en restaurant – Volledig nieuwe keuken die is voorzien van alle benodigde apparatuur – Keukenteam van 15 koks – Het restaurant is zeven dagen per week geopend voor uitsluitend diner – Het restaurant heeft 500 zitplaatsen binnen en 100 zitplaatsen op het terras – Ondanks het volume wordt er op niveau gekookt en gewerkt – Vierdaagse werkweek – Keuze: overuren uitbetaald of tijd voor tijd – Reiskosten vergoeding – Jaarcontract
Bruto salaris €3500,00 – €4200,00
Functie eisen: Vakman/vakvrouw – Afgeronde vakopleiding – Ervaring in grote zaken – Organisatorisch sterk – Sociaal vaardig – Creatief (zowel oplossingsgericht als binnen het vakgebied) – Stressbestendig – Mensen mens – Evenwichtige persoonlijkheid – Natuurlijk leiderschap – Uitstekende product~ en warenkennis – Communicatief sterk – Kennis van functie gerelateerde administratieve zaken – Contact met leveranciers – Teamspeler en Teambuilder – Sociale Hygiëne – HACCP
Wordt jij de Souschef van dit prachtige nieuwe restaurant ? Ben je op korte termijn beschikbaar voor een kennismaking ? Reageer dan via onderstaande link