Voor een nieuw restaurant met Franse-Mediterrane keuken in Naarden zijn wij op zoek naar een ervaren Souschef
Groot en nieuw restaurant – Volledig nieuwe keuken van het merk Rosval die is voorzien van alle benodigde apparatuur – Keukenteam van 15 koks – Het restaurant is zeven dagen per week geopend voor alleen diner – Het restaurant heeft 300 zitplaatsen binnen en 100 zitplaatsen op het terras – Er wordt op een mooi niveau gekookt – Vijfdaagse werkweek – Keuze: overuren uitbetaald of tijd voor tijd – Dertiende maand – Reiskosten vergoeding – Jaarcontract
Bruto salaris maximaal €4200,00
Functie eisen: Vakman/vakvrouw – Afgeronde vakopleiding – Ervaring in grote zaken – Organisatorisch sterk – Sociaal vaardig – Creatief (zowel oplossingsgericht als binnen het vakgebied) – Stressbestendig – Leiding geven op een rustige manier – Evenwichtige persoonlijkheid – Natuurlijk leiderschap – Uitstekende product~ en warenkennis – Communicatief sterk – Kennis van functie gerelateerde administratieve zaken – Contact met leveranciers – Teamspeler en Teambuilder – Bekend met Sociale Hygiëne en HACCP
Wordt jij de Souschef van dit prachtige nieuwe restaurant ? Wil jij samen met de Chef Kok en twee collega Souschefs leiding geven aan het keukenteam en top kwaliteit gerechten op tafel zetten ? Ben je op korte termijn beschikbaar voor een kennismaking ? Reageer dan via onderstaande link