Souschef – Vlieland

Voor een gerenommeerd hotel op Vlieland (dorp) met ambachtelijke keuken op niveau zoeken wij per uiterlijk 1 november een Souschef

Ruime, uiterst professioneel ingerichte keuken – Keukenteam bestaande uit vijf koks – Het gehele jaar geopend voor ontbijt, lunch en diner – Het restaurant gedeelte heeft 60 zitplaatsen, de lounge 18 en het terras beschikt over 80 zitplaatsen – Vijfdaagse werkweek – Twee aaneengesloten vrije dagen – Weekend vrij rouleert – Woonruimte (apart van het hotel), eten en drinken worden door de werkgever tegen een uiterst schappelijke vergoeding aangeboden – Vast contract (45 uur per week)

Bruto maandloon € 2400,00

Functie eisen: Vakman – Creatief – Ambitieus – Organisatorisch sterk – Flexibel – Sociaal vaardig – Teamspeler – Positieve houding – Professionele instelling – Rustige manier van leiding gegeven – Ervaring op culinair niveau – Op de hoogte van en interesse in de laatste ontwikkelingen op het vakgebied – Lezen van vakliteratuur – Leermeester is een pré – Sociale Hygiëne – Bekend met HACCP

Wil je samen met de ambitieuze Chef van dit landelijk bekende hotel leiding geven aan het keuken team van dit dynamische bedrijf ?
Reageer dan via onderstaande link

Posted in vacatures
Recente vacatures
Zoek vacature