Souschef – Vlieland

Voor het restaurant van een op Vlieland gelegen Boutique Hotel met uittekende keuken waar op hoog niveau gekookt wordt (notering in de Lekker restaurant top 500) zijn wij op zoek naar een Souschef om samen met en onder leiding van de Chef Kok leiding te geven aan de keukenbrigade van dit prachtige hotel. Tevens vervang je de Chef Kok tijdens diens afwezigheid

Ruime, goed uitgeruste keuken voorzien van alle apparatuur om op hoog niveau te kunnen presteren – Creatief menu met passende wijnen en bijbehorende service – Harmonieuze samenwerking met de restaurantbrigade -Het keukenteam bestaat uit vijf fulltime koks – Het hotel is het gehele jaar geopend voor ontbijt lunch en diner Huisvesting ( eigen kamer in een rustig gelegen en recentelijk gerenoveerd personeelshuis) wordt tegen een vergoeding van € 165,00 per maand aangeboden – Kost à € 100,00 per maand – Vijfdaagse werkweek – Twee aaneengesloten vrije dagen – Jaarcontract

Bruto salaris € 2600,00 – € 2750,00

Functie eisen: Vakman/vakvrouw – Afgeronde vakopleiding of aantoonbare ervaring in een keuken waar op een mooi niveau gekookt wordt – Ambitie – Leiding geven op een rustige en moderne manier – Passie – Vakkennis – Zelfstandig kunnen werken – Creatief en inventief – Bekend met zowel klassieke als moderne kooktechnieken – Product~ en warenkennis – Stressbestendig – Organisatorisch sterk – Sociaal vaardig – Professioneel en positief ingesteld -Sociale hygiene – HACCP

Wordt jij onze nieuwe Souschef en wil je samen met de Chef Kok leiding geven aan het professionele en gezellige team van dit gerenommeerde hotel? Wil jij jezelf als leidinggevende verder ontwikkelen binnen het kader van ons schitterende hotel en ben je per direct of op korte termijn beschikbaar?
Reageer dan via onderstaande link

Posted in vacatures
Recente vacatures
Zoek vacature