Souschef – Zandvoort

Voor een groots opgezette horecagelegenheid met uitgebreide menukaart, met vergunning om het hele jaar open te zijn, gelegen op het niet-toeristische deel van het strand van Zandvoort zijn wij op zoek naar een Souschef

Grote semi-open keuken die uitstekend is ingericht en voorzien is van alle nodige apparatuur – Keukenteam van acht koks – Het restaurant is 364 dagen per jaar geopend voor ontbijt, lunch en diner – Het restaurant beschikt over 140 zitplaatsen binnen en een groot terras met 400 zitplaatsen – Naast a la carte is er voor de gasten ook gelegenheid een barbecue te reserveren en worden er feesten en partijen op aanvraag georganiseerd – Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van verse producten – Vijfdaagse werkweek – Wisseldiensten – Weekend vrij rouleert – Het restaurant is onderdeel van een grotere organisatie waarbinnen er ruim voldoende doorgroeimogelijkheden zijn – Goed bereikbaar met ov, auto, motor of fiets – Auto parkeren op loopafstand voor €100 per jaar waarvan 50% door de werkgever vergoed wordt – Jaarcontract (38 uur per week)

Bruto maandloon € 2500,00

Functie eisen: Vakman – Ruime ervaring – Leiding geven op een respectvolle en rustige manier – Collegiaal – Harde werker – Stressbestendig – Organisatorisch sterk – Goed kunnen schakelen tussen rust en drukte – Sociaal vaardig – Teamspeler en teambuilder – Goede product en warenkennis – Schoon en netjes kunnen (blijven) werken – Communicatief vaardig – Goed Nederlands sprekend – Bekend met Sociale Hygiëne en HACCP

Wil je samen met de Chef Kok leiding geven aan de keukenbrigade van dit bruisende bedrijf en ben je per direct of op korte termijn beschikbaar?
Reageer dan via onderstaande link:

Posted in vacatures
Recente vacatures
Zoek vacature